30 juni

Bjussar på några bilder från igår. Bella kom nämligen och hämtade mej och Kaktus på kvällen för en tur till havet. Sjukt skönt att komma ut och känna vinden och höra ljudet av vågor.

Shit! Nu när jag skriver detta fick Kaktus sjukaste bullfnattet och springer runt mej och ner från soffan och upp i andra hörnet och runt mej och ner från soffan och upp igen. Hon brukar inte kunna hoppa upp i soffan själv annars så... Lillan börjar bli större...
Glömde också skriva i förra inlägget att jag inte nöjde mej med halsband och koppelköpet utan tog mej till Zookompaniet i söndags innan valpkursen och köpte en ny bädd, massa olika ben och tuggrejer också. Snacka om bortskämd hund.

Idag har lillan varit ensam hemma i 4 hela timmar när jag var först och åt lunch och sedan hos Catharina och drack kaffe och sedan på lite ärenden till banken, apoteket och sånt.
Inte den minsta kissefläck när jag kom hem!! Duktiga tjejen....
Hon var väl helt utslagen av värmen. Hade det inte varit typ 400 grader varmt så hade hon fått följa med ut idag.

Köpte ett parasoll till balkongen så hon ska kunna ligga där på dagarna. I skuggan, så d fläktar lite på henne...
Dessutom köpte jag Frontline idag till henne så nu är hon skyddad mot fästingar!
Sist men inte minst så köpte jag lyxigaste fällstolen EVER!! 300:- på Jysk.. Men jävlar så bekväm...
Rasspecialen nästa!


fläktar skönt vid havet


oträttvisa matte hade picnic... kaktus fick inte smaka.... fast hon gjorde tappra försök...


njuter...


tjejen som hunnit fylla 16 veckor redan...


kaktus kollar in andras beach 2009 form...


ååhh, en pinne, så otroligt gott!!


en VÄLDIGT orättvis bild av Göteborgs fantastiska skärgård...


när vi kom hem kröp Kaktus till mattes förtjusning upp på sin nya bädd o gottade sig lite...


trött o varm tjej...

Jo, förresten! Igår kväll när vi gick och la oss kollade jag över henne efter fästingar och sådär och upptäckte att hon redan har tappat tre av sina framtänder, två på överkäken och en på underkäken.. Det förklarar ju varför hon blivit så himla bitgalen senaste veckorna. Jag som trott att hon bara ätit kasst pga av värmen. Lilla skruttan!!
Hoppas hoppas hoppas nu tänderna sätter sig bra.

29 juni

Ett par dagar sen sist då.
Har fått klagomål =))

Jag har varit på jobbet hela helgen, dvs onsdag natt till lördag natt. Det var dansbandsfestival på Kajskjul och det vaer väldigt trevligt!
Bra med dricks och faktiskt om man bortser från att dom såg ut som att dom krupit fram från under en sten så väldigt trevliga gäster...
Det har varit otroligt varmt... då menar jag HELT OTROLIGT VARMT!!! Kaktus har mest velat ligga o sova eller kravla i gräset, antar att det är svalare.
Hon var hos min syster i onsdags och det gick som jag fattade det bra fram tills torsdag morgon då hon lyckades med konststycket att bita systers sambo i örat så han fick åka till akuten! Lilla jäkla hundmonster... Som tur var var det ingen större fara.
Bilder från det nedan:







Lite bilder från syster yster!
Tack för att du tog så bra hand om min skatt =)
På onsdag kör vi igen ;)

Kaktus har även badat i havet för första gången denna helgen! Tyvärr kunde jag inte vara med själv eftersom jag jobbar men Farzana berättade att hon bara hade sprungit rakt ut efter en boll som några barn hade lekt med. Hon hade gått runt lite i vatten upp till magen och sedan hade hon fått duscha i sötvattensduschen. Det hade hon dock inte tyckt om.. Lite frusen blev hon sedan nedbäddad i handdukar och ompysslad som en liten prinsessa så hon har inte lidit någon nöd precis.
Jag har hämtat henne efter jobbet varje natt, klarar typ inte att sova utan henne.
Bilder på Kaktus första bad finns men på Farzanas så dom får vänta lite.

I lördags tog jag mej upp efter typ 4.5 timmars sömn och åkte med Catharina, Ester och Adde på utställning i Borås.
Vi var rädda att det skulle bli kokhett men det fläktade faktiskt lite så vi var väldigt glada för det.
Ester blev 4e juniortik och Adde kom på 3e plats i öhkl. Väldigt fina kritiker med fraser som: very good temprament, moves well, well shown..
Jag spårade ut och köpte ett halsband och koppel till Kaktus, som för övrigt fyllde 16 veckor, för 800spänn!!! Det är dock otroligt fint, bild kommer senare ikväll.
Hon blev så snygg.
Sen när jag kom hem så hämtade jag Kaktus från Anders och vi tränade lite gå fint i koppel, stanna och stå i dungen och på gatan utanför innan Farzana kom och hämtade henne och jag åkte till jobbet för ännu en kväll med dansband, 1500 gäster och 300gradig värme i baren. Fantastiskt.......inte.........

Söndagen är ju valpkursdag för oss. Denna 3e gång så var det föreläsning så kaktus fick stanna hemma. Det klarade hon galant och jag kunde koncentrera mej på föreläsningen som varade i två timmar men kändes som 20 minuter. Han är fantastisk Nalle som tillsammans med sin fru Anneli anordnar kurserna där på Kvibergs Hundskola.
Handlade mycket om ledarskap, kontaktövningar, ska man låta sin hund hälsa på andra hundar, dra i koppel, utfall mot andra hundar, mental träning, aktivering och sånt. Mycket intressant.

Efter valpkursen åkte jag hem, rastade Kaktus, hämtade pappa vid båten och fick skjuss hem.
På kvällen var Kaktus och jag hos Farzana, åt indisk mat, drack vin och hade lite avskedsfest för idag åkte hon, hennes sambo och deras vän Josefin till Kroatien i en månad.
Blir lite puzzlande för mej här nu med jobb när min fantastiska extramatte till Kaktus inte kommer vara hemma men det ordnar sig.
Syster har ju redan varit en ängel och erbjudit sig att ta henne onsd-torsd denna veckan.

Så nu blir det slappning måndag-tisdag. Onsdag, torsdag jobb och sedan på fredag bär det av upp till Catharina och Kristers stuga i Eskilstuna och sen är det lördag och RASSSPECIALEN!!!
Tiden går så fort.

Lite bilder från gårdagens runda i dungen:






när vi kom upp i dungen häromdagen hade någon ställt en bänk där! så fint gjort...




översta balkongen är min och kaktus...


28 grader varmt o efter bullfnatt blir man törstig

Lejter dudes!

23juni

Oj vilken fantastisk sommardag vi har haft idag.
Gårdagen var rätt lugn, Kaktus fick ensamträning när matte åkte in till stan på dagen och fikade med Farzana och Josefine. Underligt att känna sig som en människa och inte en matte =)
Duktiga tjejen var ensam i 2,5 timmar utan några missöden, inte ens en liten kissfläck när jag kom hem!

På kvällen så var vi bägge, speciellt Kaktus, inbjudna till min bar-kollega Kalle som fylld år. Kaktus umgicks med mina arbetskamrater och var som vanligt i fokus hela kvällen. Dock åkte vi hem ganska tidigt för lillan blev trött och hennes pinsamma matte blev lite berusad, pinsamt nog....

idag blev vi upplockade av Emma vid 1-tiden och sedan bar det av ut till Hovås där vi först tog en promenad vid havet, dock inte nere vid vattnet på stranden för det var smockfullt med människor och man får inte ha hundar där nu på sommaren.
Ganska förståeligt.
Det var dock väldigt varmt både för Kaktus och Emmas pojkvän Oskars kungspudel Sune som också var med så efter en stund åkte vi hem och la oss i skuggan på Oskars tomt. Fantastiskt hur mycket man kan sakna en trädgård när man inte har en.
Kaktus härjade, drack vatten, härjade, drack vatten och härjade lite till!
Sune var allt lite nyfiken på henne men såfort hon kom i närheten så sa han ifrån men när hon sprang åt andra hållet var han där o viftade på svansen. Velpelle.
Det gick dock att ha dom lösa bägge två utan problem, hon grejade med sitt och Sune låg och softade mesta delen av tiden.
Vi grillade och hade trevligt hela eftermiddagen och sedan skjussade Emma och Oskar oss hem.
Nu ligger hon och snusar bredvid mej, helt slut efter en hel dag i solen och lek på gräsmattan!!
Jag ska bara ladda upp bilderna och sedan ska jag hem till Farzana och låna hennes mobilladdare för Kaktus har tuggat på laddare nr.3 så den fungerar inte längre.. Hundjäkel =P
Kaktus får allt stanna hemma resten av kvällen, hon har härjat klart för idag!
Bildkavalkad nedanför!!!!


Kaktus hälsar på Sune


Skruttan på språng!!



Sune softade...


Kaktus och jag myser i solen...


favvosyssla: käka gräs


Sune vågade sig fram...


spanar på fåglarna


mmm.....


försök till lek med Sune


min skatt....


kaktus efter typ 7 timmars röj!


jag klagade inte...

Sammanfattningsvis: vi har haft en fantastisk kväll!!
Tack Emma och Oskar för hämtning och skjuss hem och grillning!
Vi gör om det snart =))

p.s. jag har ÄNTLIGEN hittat en tejp som fungerar på hennes öron... ska nog få fason på dem, skam den som ger sig ;)
d.s.

21 juni

Hejhej!
Hoppas ni haft en bra midsommar för det hade vi.

Kaktus och jag spenderade midsommar me familjen Forssman/Larsson och det var jättetrevligt!
Milda och Kaktus gick lite runt varandra men Milda verkade faktiskt tycka att Kaktus var ganska okej sålänge hon slapp att ha henne uppe i ansiktet och det var vi väldigt glada för.
Speedway är ju Kaktus bästa kompis och herregud va dom härjade!!
Fick gå in och bryta ibland för Kaktus vägrade lämna stackars Spidde ifred.
Vi åt god sill och årets första nypotatis för min del!! Det är så gott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sen kollades det på film och jag lyckades somna efter ungefär 10 minuter. Som vanligt. My var glad........inte......

Igår så vaknade Kaktus och jag på My & Marcus soffa vid 8 på morgonen men hon somnade om och det gjorde jag med, låg och slumrade till 10-tiden då vi åt frukost och slappade innan vi tog med hundarna till rastgården! Dom hade så roligt!
Fina bilder blev det med som ni kan se här nedanför =)
Sen skjussade Myhjärtat hem mej så jag och Kaktus kunde gå till Farzana på födelsedagsmiddag. Fantastiskt gott var det och Kaktus var festens kändis, alla visste vem hon var och hon blev behandlad som en liten prinsessa tills matte sa stopp vid halv 10 och hivade in henne i deras sovrum där hon somnade på tre sekunder ungefär! Lilla tröttisen.
Vid 12-tiden så åkte resten av festen (hahaha, det rimmade) in till stan och Kaktus och jag gick hem och la oss.

Idag är det ju söndag och det innebär valpkursen. Kaktus fick massa beröm och två andra valpägare tiog kort på henne för hon var så söt! Matte var stolt som en tupp och kursens höjdpunkt var när kaktus kommit på inkallning, satt sig vid min vänstra sida, tagit ögonkontakt och sedan gått fint i kopplet hela vägen tillbaka genom rummet!
Då fick vi höra att det var lydnads 1an nästa om vi fortsatte såhär så jag växte nog tio cm och Kaktus fick lite extra köttbulle när vi kom tillbaka till vår plats =)
Nu sussar det en trött hund här bredvid mej och jag har precis ätit middag. Fin söndag, fin helg, fin vecka!
Snart är det rasspecialen!!!

Längtar!


trött men glad kaktus


kaktus och hennes BFF (best friend forever)

kaktus är sjukt tjurig när hon får ta en time-out

stackars stackars mej...

lek! lek! lek!

inte så valpig längre...


järngänget!! så fina alla tre...

gräääääääääv!!

spidde & milda vill ha bollen, kaktus fattar som vanligt ingenting, men är glad ändå!

milda & speedway har roligt!

kaktus attackerar stackars spidde som bara vill mysa o käka lite gräs

så söta!!

wiieee!!!

o så lite från valpkursen:

kaktus i bilen

väntar på varsågod från min syster

sötnöten...

duktig tjej!


18juni

Long time, no see.
Jag har som sagt varit i Visby denna veckan. Det var en helt fantastisk stad måste jag säga. Vi blev flugna ner och inkvarterade innanför ringmuren på ett mysigt hotell och sedan fick vi mat på helt otroliga restauranger. Sena nätter, gott vin, lite sömn, sightseeing, bad, solande, mera god mat, kall kall öl.
Det var min resa...

Kaktus har varit med Farzana hos hennes föräldrar i Frölunda på dagarna och härjat med sin kompis Goliat.
Hon verkar ha haft det väldigt bra hon me. Kunde knappt bärga men när jag var påväg hem, saknade henne så mycket!

Vi har idag tagit igen oss bägge två, sovit mycket för den jäkla hostan jag har vill verkligen inte ge med sig!
Vår läxa till nästa valpkurs-tillfälle är: kontaktövningar, gå fint i koppel och "u-svängen".
Det har vi också tränat på idag. Hon är duktig min lilla tjejja.
Kommer lite bilder på Kaktus dessa dagarna.

kaktus hälsar på goliat


leka e kul!!!


fina tjejen


kaktus försöker få kontakt me kaninen


trött liten hund


farzana, marsvinet nina och kaktus i soffan hemma hos farzana

14juni

Hejsan!!
Vilken vecka jag har haft!
Har legat med väldigt hög feber sedan jag skrev mitt senaste inlägg så jag har inte tagit ett enda kort på min lilla tjej eller gjort ngt speciellt med henne. Men som vanligt rycker min fantastiska Farzana in och aktiverar, avlastar och bara är bäst!!!!

Men lite har hänt. Igår så var kaktus med Farzana ute vid kusten och härjade i hennes föräldrars inhägnade trädgård. Tydligen finns det på film så jag ska be att få den så kanske den kommer upp här.
Sen på kvällen så var vi bara hemma och slappade och jag kan säga att lillan sov extremt gott då.

Idag har också varit full rulle. Fick låna pappas bil igår och vi for och köpte mera mat, lite godis och sånt på förmiddagen innan vi tog en liten promenad och sedan var det upp till angered som gällde för idag var det vår första gång på valpkursen!
10 valpar och en 1åring var vi på kursen och det gick verkligen jättebra för oss =)
Vi har ju tränat på ögonkontakt sedan dag 1 samt senaste två veckorna även på att gå fint i koppel samt att göra "u-svängen" så vi hade inga problem där inte, skönt att få en bra start och jag blev väldigt stolt när vi fick beröm för att hon hade fin ögonkontakt och var så duktig, även om dom säkert säger det till alla =))

Packade in mej och ven väldigt trött liten hund i bilen och åkte till My på en snabb kaffe innan en ännu tröttare hund och en nu väldigt trött Emelie skulle på middag hos pappa för att fira min syster som fyller år imorgon.
Kaktus härjade lite till fast hon egentligen inte orkade så nu ligger hon och TOKSNARKAR bredvid mej.
Sötaste!!!

Imorn bär det av till Visby för min del och Kaktus kommer vara hos Farzana.
Jag kommer hem på onsdag igen och då lovar jag att faktiskt ta lite bilder på Kaktustjejen.
Vägde henne idag och hon väger 6.5kg och är 28cm hög!(Viss reservation för amatörmätning)
Stora tjejen...

Vi hörs!!

12juni

Fortfarande toksjuk.. Kommer uppdateringar såfort jag friskar på mej lite. Just nu så ligger jag däckad på soffan av febern och Kaktus får nöja sig med korta rundor utanför.
Igår skickade jag iväg henne ett par timmar till Farzana så hon fick leka av sig lite... lilla skruttan..

Är dock liiiiite bättre idag än igår så med lite tur så kanske jag är fit for fight tills på måndag då jag blir bjuden på en två-nätters all-inclusive resa till Visby med ett av mina jobb. Kaktus??? Hos Farzana såklart. Den människan är verkligen guld värd!!

8maj - bara bilder

Jag är förkyld idag.
Var och köpte my dator idag. Fantastisk är den..
Kaktus var med i bilen och det var verkligen första gången hon bara la sig ner och sov. Framsteg. Annars har skruttan sovit i princip hela dagen med undantag för två längre lekstunder i dungen. Jag klagar inte om jag ska vara ärlig, är som sagt inte i form idag.
Här kommer bilderna från helgen och så..






lillaste ellemann-jakopsens nya familjemedlem...så otroligt...

hungrigt barn - check!











Vänersborg 09-06-07


ja, jag vet, det är en amstaff... men jag blev helt kär i denna vackra tjej...

ester o adde väntade o väntade

fina spidde, lite lik sin pappa eller???

milda och marcus va också med och hejade!!

snyggingen Adde!!

slutligen en bild på biff-ester pest! så himla fin är hon!! skitsnygg färg också, men jag är inte partisk =P


7juni - kaktus 3 månader!!!

Grattis mattes underbara lilla skatt och grattis till resten av Abba-kullen på tremånaders dagen!! =)

Det har gått ett par dagar sedan sist. Har varit mycket roligt som hänt.
I tisdags kväll så var jag ute och firade en vän som fyllde år. Kaktus var hos Anders ett par timmar men jag var hemma vid 11 så det var ingen större fest direkt.

Det har varit lagom varmt sen dess, vi har varit ute o njutit av vädret och det är skönt att inte gå runt med rinnande ögon och nysa ca 500gr/dag!
I onsdags var det inventering på jobbet som gällde så Kaktus fick åka med in till stan och hänga på Kajskjul medans Erik och jag jobbade. Hon skötte sig klanderfritt!! Älskad av alla är hon, man får mota bort dom med en pinne, hahaha!!!
Hon låg på sin filt me ett tuggben och lite leksaker och hade det ganska bra trots att vad som skulle bli 3h jobb blev 7h jobb typ.
På kvällen var hon som väntat heeeelt slut. Farzana kom över och vi kollade på film och hade det trevligt!
Torsdagen bestod av ensamträning för lillskruttan, pappa kom och hämtade mej, vi åkte och kikade på ny dator till mej, den här håller ju på att totalkrascha så varje bild jag lägger in säkerhetskopieras nu. Ungefär två timmar var vi borta och Kaktus hade inte gjort inne när jag kom hem utan låg i sin bur och gnagde på sitt ben =)
Duktig tjej!!!!!!!

I fredags var Catharina här på lunch med sin söta lilla pojke.
Vi tejpade även öronen på lillan så nu hoppas vi att dom lägger sig lite.
På kvällen jobbade jag men innan det så gick jag och Kaktus på middag hos Farzana och fick UNDERBART GOD hemlagad indisk mat! Fantastiskt och det var med ganska sega fötter jag lämnade Kaktus där och drog mej till jobbet som denna kväll var studentfest för 900 galna kids!
Kan ju säga att mina öron ringde rätt rejält när jag kom hem, trots öronproppar..
Jaja, man var ju likadan en gång. Väldigt väldigt mycket att göra så jag ver rejält trött när jag var påväg hem vid halv 6 på morgonen.
När jag var påväg hem så ringde Farzana och mådde inte så bra så jag hämtade Kaktus, såååå bra att det endast är 200 meter emellan oss, smidigare går det inte att ha det!
Jag var inte så överlycklig när jag la mej i sängen 06 och tänkte på att jag förmodligen skulle få ca 2h sömn innan hon skulle vakna igen men peppar peppar så sov lille (med en kissepaus vid 8) till kvart över 12!!! Gissa vem som var överlycklig för det?????

Vi åkte till Frölunda igår kväll för att Kaktus skulle få röja runt i den stora väldigt fina rastgården med Speedway, och SOM dom röjde!!! My och jag skrattade så vi vek oss och det blev så himla roliga kort!
Spidde fick årets bullfnatt och satan att vi inte hade filmkamera för det var verkligen one in a million!!! Han är underbar killen.
Kort sagt, dom hade skitkul!!
Två trötta hundar och en timme senare satt vi hemma hos My och Speedway, Milda och Marcus i soffan, hundarna slappade, vi åt ost och kollade på film. Milda accepterade Kaktus mycket bättre än förväntat och jag var så glad.
Känns verkligen så bra att det gick bra igår för Milda är och kommer alltid ha en extra stor plats i mitt hjärta och att inte kunna ha min egen skatt i samma rum vore verkligen skitjobbigt!
Men det gick som sagt bra och när allt var som bäst så ringer de från mitt jobb och frågar om jag vet om att jag ska jobba nattpasset 00-05??
Nej, det visste jag ju inte och det är fortfarande ett mysterium varför mitt namn stod på det där schemat igår men det var bara att ringa Farzana och fråga om Kaktus kunde få komma dit över natten. Och som vanligt så var hon en klippa som bara sa att javisst, kom bara.
Veckans andra guldmedalj går till My, alltid My, min My, som utan ett ord sket i att dricka ett glas gott vin för att kunna köra mej över hela stan och lämna Kaktus, byta kläder och sen skjussa in mej till jobbet i tid!!!
Jag vet inte vad jag hade gjort utan dej!!! Du är helt fantastisk!

Jobbade då till 05, hem och sova innan det var dags att gå upp 07.00 för att åka till Vänersborg på utställning. Speedways tredje och Esters andra.
Speedway blev BIR valp me HP och Ester BIM valp med HP!!! Grattis!
Adde sladde ställdes också, 2öhkl, opl bhkl. Han var i toppform och han förtjänade faktiskt så mycket bättre än det resultatet!!
Var hemma vid 4, sjukt trött. Kaktus kom hem från stan vid 5 där hon varit och miljötränat med Farzana och sedan dess så har det varit full rulle som vanligt så nu ska vi gå och lägga oss.
Jag är så trött att det bara snurrar i huvudet. Nästa gång jag ska på utställning ska jag INTE jobba kvällen innan och framförallt INTE sova 1,5h och tro att det räcker!

Men, imorgon är en annan dag. Då blir det bättre =)
Jag har absolut ingen ork kvar ikväll men jag lovar att imorgon kommer det massa bilder från rastgården, utställningen och lite annat!

Nathalie, jag har försökt ta en bra stå/helbild på henne men det är lite svårt.. Fortsätter försöka.. Som sagt, det är bara att sno från min photobucket om/när det kommer ngt du vill ha =)
Catharina, tack för ännu en trevlig bilfärd och god lunch och nästa gång så tar han certet!!
My, grattis till Spiddes fina resultat! Ni är sååå värda det!
Slutligen, Farzana, du fattar inte hur mycket det betyder för mej att jag kan känna mej trygg när jag lämnar Kaktus hos dej. Du bryr dej verkligen om henne och det känns otroligt skönt att ha dej som hundvakt. Du har ställt upp i vått o torrt hittills
med kort och ibland ingen varsel och att få uppdateringar om hur hon har det gör det väldigt enkelt för mej.
Tusen tusen tack!!

Godnatt!

ps. sveriges landslag suger!! pinsamt... ds.

2juni

Inte riktigt lika varmt idag... Skönt.
Har inte så mycket att skriva så jag lägger in bilder från de senaste dagarna ist.


Kaktus och jag på namnkalaset i lördags. Lillans mamma till vänster i bild.


kaktus visar sig från sin bästa sida =P
 

varm, trött men nöjd hund =)


käka gräs är gott


softa på balkongen e så skönt...


hihihihi!!!


börjar hon bli lik någon kanske?


har bråttom ut till dungen


mattes tös





mot nya äventyr!!!!

1juni

Herregud vilken hetta det har varit de senaste dagarna!!
Vi har varit ute väldigt sparsamt på dagarna och lite längre på kvällarna. Skönt har vi tyckt bägge två =)
I fredags så var Kaktus hos Farzana för första gången och det gick precis så bra som jag hade tänkt mej.
Jag och My gick ut och unnade oss en goood middag, ett par glas bubbel. Fick kanske tre uppdateringar under kvällen om kaktus förehavanden och detta bidrog till min kvarstående känsla av att jag valt sååå rätt tjej till min skatt!

Lördagen var stekhet och spenderades ute i min väns stora trädgård då hennes 4mån gamla lilltös skulle ha namnceremoni.
Många gamla vänner och god tårta och en stooooor gräsmatta för Kaktus att härja på. Det gillade hon ska jag säga..
Efter den fina ceremonin så åkte vi hem till våra vänner och åt thaimat och slappade lite medans deras 1åring och två innekatter turades om att underhålla en allt tröttare Kaktus.
Jag kan ju säga att det sovs vääääldigt gott den natten =)
Igår slog min pollenallergi till som en slägga i huvudet och trots tabletter, näs- och ögondroppar så låg jag som utslagen och Kaktus fick nöja sig med korta turer i dungen. Jag nös nog 150 gånger igår och ögonen bara rann.
Ni som inte är pollenallergiker; lyckostar!!!!

Idag var det dags för 12veckors vaccinationen för lillskruttan.
Vi hade bett om en tid på förmiddagen så att det inte skulle vara så otroligt hett att ta vagnen in till stan men redan klockan 9 så rann svetten på oss. Det var skööönt att hoppa av i stan och komma in i en luftkondtionerad lokal.
Kaktus var så duktig hos vetten, sa inte pip när hon fick sprutan och idag vägde hon 5.3 kg. Fick höra att hon var i toppform så matte var stolt som en tupp =)
Sen åkte vi hem igen. Vaaaaaarmt på vagnen och vi var varma och trött bägge två när vi kom hem och somnade på soffan.
Resten av dagen gick i ganska långsamt tempo, vi tog ett par rundor i dungen, och ett par tupplurar på soffan. Min pollenmedicin gör verkligen mej sååå trött. Jobbigt de här två veckorna det är såhär.
Nu ikväll så har Kaktus varit ett par timmar hos Farzana för min syster och jag åkte in till mamma då vi inte hade möjlighet att göra det igår. Hon har inte träffat Kaktus än men jag kände att en tur/retur till stan kunde räcka idag då termometern visade 27grader 6 på kvällen!!!

Nu har värmen lagt sig lite, Kaktus snarkar vid mina fötter och jag kollar på "Runaway Bride" på tv. Väldigt väldigt dålig men bra tisdfördriv
Lägger in några bilder idag men det kommer fler imorn, jag lovar!!

kaktus e världens sötaste... speciellt när vi myser i soffan


som utlovat: kort på Kaktus förödelse i sovrummet (hålet är väl 5x8cm ungefär)


Kaktus sitter och surar under bordet på balkongen

Det var allt för idag!
Vi hörs.

RSS 2.0