13 okt

Hejsan!!
Igår tog Catharina, My och jag med oss alla 6 hundarna och åkte ut för att ta lite lek och höstbilder!!!











Avslutningsvis:


5 okt

Jag har verkligen legat av mej med att uppdatera här på bloggen, ber om ursäkt för det men det har liksom inte hänt så mycket för oss att rapportera om.
Kaktus börjar verkligen bli stor nu, anar att första löpet kommer komma snart för diverse hanhundar har verkligen börjat visa intresse för henne!

Vi ståtränar och håller på för jag har fått för mej att jag ska ställa henne på Malmö Valp 8 nov. Det ska bli spännande att åka på utställning utan någon av mina två vapendragare My och Catharina. Som tur är så har jag min vän Linda nere i Malmö så Kaktus och jag har nånstans att bo samt sällskap på utställningen. Det kommer nog gå bra. Vi ska bara vänja oss lite mer vid strypkedjan så ska det nog ordna sig =)

Kaktus håller igång som vanligt här och jag har börjat träna "high five" med henne.. Målet är väl att kunna ngt nytt tricks varje månad, mest för min egen skull, jag tycker det är sjukt roligt att träna med henne!! Hon är extremt lättlärd och snappar upp saker och är självgående. I like.

Vi är i rastgården här någon gång/vecka och det är aldrig tomt där numera. Kaktus har alla möjliga kompisar i alla storlekar och kön och hittills verkar hon stormtrivas. I rastgården är enda stället där man får leka med andra vovvar samt människor just nu så hon är helt exalterad såfort hon börjar närma sig.

Oh, just det, det bästa av allt: hennes kala fläckar är nästan inte kala längre!!! Håret har verkligen tagit fart där nu.. ser mycket bra ut! Ringde till veterinären och frågade hur lång tid det brukar ta tills håret växer ut och fick då veta att det kan ta ett par månader.

Lägger upp lite bilder jag tagit det senaste, några med rätt kass kvalité för de är tagna med mobil:


nytt favvosätt att sova: på ryggstödet i soffan


naturprogram är roligt att titta på!


den numera klassiska gnagpinnen i dungen börjar se lite medfaren ut


spana spana

Och så lite bilder med "finkameran", tagna idag:


kom matte, vi går ut då!!!


men skynda dååå...


men åååhhh, så ska man sitta fint också...


varenda grässtrå ska undersökas NOGA!


min fina tjej!!!


o så sitta fint igeeeeeeeen... trååååååk...


hmm, vad var d som lät??


det var en fågel!!!


en till!!


hösttjejen...

lite konstig pose, men hon e fin ändå!


en sista på skruttan...


självklart ska det ätas lite gräs också innan man kan gå in..

Det var allt för idag för nu ska jag strax in till stan och heja fram mitt älskade GAIS till en välförtjänt seger mot Blävitt!! Heja GAIS!!!!

Hej på er!


RSS 2.0