7maj

Grattis ABBA-kullen 2 månader!
Jag har fixat lite till bloggen men var tvungen att ringa in förstärkning (My, alltid My)

Gud va d regnar här i Göteborg!
Speciellt innan 13 på dagarna.. Öser ner! Usch säger jag och usch säger Kaktus som idag har fått träna på "sitt" och "ligg"
Hon blir alltmer framåt och man får hålla ögonen på henne så man hinner me för fort går det!

Vi körde lite burträning imorse oc hon tjöt o gnällde i 6 minuter (dom jobbigaste jag varit med om på väldigt väldigt länge) innan hon tystnade, förmodligen av utmattning. Kräver övning det där men hon kommer nog klara d galant efter ett tag.

Har också börjat gå ut 5 min åt gången men det funkar ju finfint, inte ett ljud. Ibland går jag ner för trapporna (om jag ska slänga sopor eller ngt) och ibland står jag kvar utanför dörren o lyssnar och hon är knäpptyst, går runt lite, sen kryper hon in i buren o gnager på sin favoritleksak: pipisen!
Den inhandlades igår och har idag inga ben och ingen pipförmåga men den älskas!!!!!!
När inte den gnags på så att det knarrar av vått gummi i hela lägenheten så är det tygknopen från Nathalie som står högt i kurs =)

Inga bilder idag, kommer nog ett par imorgon.
Kaktus ska då få följa me på familjemiddag hemma i pappas lägenhet.

Och ja, jag kan erkänna att jag var svagare än jag trodde, det tog 3 nätter innan jag lät skruttan komma upp i sängen o sova, nu ligger hon vid min höft på duntäcket o snusar.. Lilla söta skatten..
Dags o sova några timmar innan det är dags att springa dom 48 trappstegen ner o 48 trappstegen upp igen för att kissa =P

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ninnahunden =). Idag ska vi leka sis. Verkar som det går riktigt bra med vovva din. Se om du kan lösa sitt inför mej idag =) Puss kommer direkt efter jobbet

2009-05-08 @ 06:31:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0