29 juli

Min lilla skrutteplutta.
Vi har tagit det ganska lugnt senaste dagarna...
Fredagskvällen spenderades i soffan med Kaktus och tv:n. Det var skönt och kändes bra...

På lördagen gjorde jag en massa ärenden i stan med Marie och Kaktus var hemma för det var en varm dag, alldeles för varm för att spenderas i en bil.
Kvällen var lugn och Kaktus och jag hade besök i tvsoffan.
Vi gillade det =))

Hann med en skön stund i rastgården också så Kaktus fick springa av sig ordentligt och hon fick en ny kompis: en 4 mån goldenvalp som hette Nina. Dom härjade så det stod härliga till.
Sen sov hon gott hela kvällen i princip!!

Idag har vi först varit hos vetrinären så Kaktus kunde få en salva till sina fukteksem som hon fått på kinden och bogen... har ju smörjt med jägarsalva jag fått låna av Catharina men det verkade som att det inte riktigt hjälpte så i samråd med Nathalie kom jag fram till att det var lika bra att kolla upp det. Mycket riktigt, fick ny salva och det ser redan mycket bättre ut!
Dom tog också en titt på tänderna och sa att än så länge ser det jättebra ut!! Nu väntar jag bara på caninerna...ohh, så ja väntar. Kan ju också säga att hon just nu luktar skunk i munnen och det ska bli skönt när det blir lite bättre...

Nu på kvällen fick Kaktus åka med mej och Farzana till Saltholmen och springa lite på klipporna och plaska lite vid vattenbrynet. Vi festade också till det på vattenmelon vilket Kaktus smaskade i sig med glatt humör!!!! Vi var väl ute vid havet i tre timmar innan vi kände att det var dags att dra sig hemåt. Vi hyrde film på Kortedala Torg och nu ligger vi i soffan och myser min vackra tjej och jag!

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna!!










Och så lite från idag:














ett kort på kaktus fukteksem...


hihihihi!! rolig bild...


man blir trött av att äta tång...


väldigt trött...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0