19 aug

Tjoflöjt!!!
Känns som att hösten är på intåg här i Göteborg.
En kyla man inte känner igen och vinden viner. Inget roligt, sommar året runt säger jag!!!
Aja... det blir ju förhoppningsvis sommar nästa år också =)

Söndagen närmar sig med stormsteg och jag blir bara nervösare och nervösare. Fick ett gott råd idag: "ta ett djupt andetag innan du går in i ringen och tänk att du har den snyggaste hunden av alla!"
Ska försöka..

Alla valpcanarna är borta nu. Bara nya fina stora tänder kvar och det ser bra ut... håller andan tills dom sitter lite bättre...
Söndag, måndag, tisdag och onsdag har verkligen gått i ett rasande tempo.
Söndagen låg jag helt utslagen efter en personalfest på jobbet för att fira succén under Kulturkalaset. Pinsamt att säga men så bakfull har jag inte varit på flera år. Kunde med nöd och näppe ta mej ner för trapporna med Kaktus i famnen. Som tur var så sov hon också nästan hela dagen men jag blev faktiskt inte riktigt människa igen förrän på måndagen.
Då åkte lillskruttan och jag o hälsade på i Frölunda hos My, Speedway och Milda. Har ju inte sett dem på 4 veckor eftersom de spenderat sommaren i Norrland med Mys familj. Kaktus och Speedway härjade efter en lite tveksam hälsning som galningar som vanligt!! Sötnosar!!! My och jag drack kaffe, snackade hund och utställningar...som vanligt me andra ord!
Igår, tisdag så var Kaktus hos Catharina och Paraxflocken för jag körde till Ullared med Farzana och hennes sambo samt hans sysslingar som är här och hälsar på från Kroatien. Det var trevligt med en liten roadtrip men jag var väldigt trött på hemvägen!! När man åker till Ullared (vilket jag gjort kanske 3ggr/år hela mitt liv) så slutar det alltid med att man handlar en j***a massa skit som man egentligen inte behöver. Igår kom jag undan med blotta förskräckelsen verkligen. Gjorde väl av med 300:- , måste vara någon form av världsrekord.

Igår kväll var vi vid Bergsjön och grillade. Fantastiskt trevligt och Kaktus var såklart med. Vi stannade tills det blev mörkt och då kröp vi in under filtar och kollade på stjärnorna. Mysigaste kvällen på länge!!!
Vi var väl hemma vid 12 och då fick Kaktus gå hem och lägga sig medans jag gick till Farzana och kollade på en film innan jag också var så trött att jag gick hem och lade mej.
Har kommit in i jobb-dygnsrytmen nu vilket innebär att jag inte somnar förrän vid 4-5. Upp vid 10 när Kaktus vaknar och sedan så är det fullt ös hela dagen, med undantag för en timmes middagslur vissa dagar. Detta har pågått i en månad lite drygt så jag börjar känna av nu att jag borde ha lite mera sömn.
Men vad gör man när tiden inte räcker till?????

Idag har Kaktus och jag haft en riktig mysdag när vi bara hängt här hemma, i dungen och tränat o gosat.
Lägger in lite bilder från igår och även lite bilder från mobilen =)


enes leker lite me Kaktus...numera även kallad "fåntratten"


jag skötte engångsgrillarna


mm...ben e så gott...


kaktus spanar avundsjukt på mej när jag grillar...


sur liten röd hund på ena sidan och två andra hundar på andra sidan...

kaktus gillar sin nya GULA biabädd... jag ÄLSKAR den!!!!!


hittade kantareller i förrgår morse när jag och kaktus var i sluttningen utanför huset!! sjukt...men gott...


hihihi... litet skogsdjur...


någon dammsög och hade balkongdörren öppen ut till dungen... det tyckte Kaktus inte riktigt var okej...


börjar bli stor tjej nu....

Det var allt för idag!! Vi hörs!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0